ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Στραπάτσο για την αστυνομία – Έχασε μέσα από τα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία για υπόθεση παιδοφιλίας

Γερμανία: Στραπάτσο για την αστυνομία – Έχασε μέσα από τα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία για υπόθεση παιδοφιλίας

Σε ένα τραγικό σφάλμα υπέπεσαν οι γερμανικές αρχές, καθώς απώλεσαν αποδεικτικά στοιχεία για υποθέσεις βιασμών πολλών παιδιών από δύο άντρες.

O Andreas V. και ο Mario S κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση 31 παιδιών τα οποία βίασαν περισσότερες από 1.000 φορές στην πόλη Luegde στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας το 2008.

Ο 56χρονος Αndrea B. και o 33χρονος Mario S φέρεται να είχαν κινηματογραφήσει τις απεχθείς πράξεις τους. Tα επίμαχα βίντεο ήταν στα χέρια της αστυνομίας, όμως στα τέλη Ιανουαρίου κατάλαβαν ότι είχαν γίνει «καπνός».

Ωστόσο, σήμερα η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι απώλεσε 155 DVDs τα οποία έδειχναν τους δύο παιδόφιλους να κακοποιούν τα παιδιά .

Το γεγονός ότι χάθηκαν σχεδόν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε ψηφιακή μορφή που αποκάλυπταν τις τερατώδεις πράξεις των δύο παιδεραστών, σχολιάζεται εκτενώς από τον γερμανικό Τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα 31 παιδιά που φέρεται να έχουν πέσει θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορμών των δύο ανδρών ήταν ηλικίας 4 έως 13 ετών – 27 κορίτσια και τέσσερα αγόρια, όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.