ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Μισέλ Μπαρνιέ λέει ότι «Μένουν πολλά να γίνουν αλλά είμαστε κοντά σε συμφωνία με Βρετανία για ελεγχόμενο Brexit!»!

Ο Μισέλ Μπαρνιέ λέει ότι «Μένουν πολλά να γίνουν αλλά είμαστε κοντά σε συμφωνία με Βρετανία για ελεγχόμενο Brexit!»!

«Φως» στις διαπραγματεύσεις ΕΕ-Βρετανίας για ένα Brexit κατόπιν συμφωνίας: Αν και «Μένει πολλή δουλειά να γίνει», όπως είπε πριν λίγο ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις διαπραγματεύσεις για το Brexit παραδέχθηκε ότι υπήρξαν «εποικοδομητικές συνομιλίες» το σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες με τους εκπροσώπους του Λονδίνου, σε μία προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου, καθώς μένουν 19 ημέρες για την ημερομηνία του διαζυγίου.

Ο Μισέλ Μπαρνιέ ενημέρωσε απόψε στην βελγική πρωτεύουσα τους 27 πρεσβευτές των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αργότερα απόψε, ο Μισέλ Μπαρνιέ θα ενημερώσει για την εξέλιξη των συνομιλιών το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αύριο τους υπουργούς Εξωτερικών των 27 στο Λουξεμβούργο

Λονδίνο και Βρυξέλλες δεν έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να συμφωνήσουν στον τρόπο με τον οποίο θα αποφευχθεί η επαναφορά των συνόρων ανάμεσα στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και την Βόρεια Ιρλανδία, επαρχία του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το Brexit.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ενημέρωσε σήμερα τους υπουργούς του για την πρόοδο των συνομιλιών με τις Βρυξέλλες διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι μία συμφωνία παραμένει εφικτή.

«Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι ο δρόμος προς μία συμφωνία αρχίζει να φαίνεται, αλλά μένει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει και πρέπει να παραμείνουμε προετοιμασμένοι για να αποχωρήσουμε στις 31 Οκτωβρίου», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του βρετανού πρωθυπουργού με τους υπουργούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για τον τρόπο με τον οποίο οι δύο πλευρές υπολογίζουν να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.