Ψεύτες και κλέφτες...

Ο Π.Μάγιαρ στέλνει Ουκρανούς και αλλοδαπούς από Ιούνιο στις χώρες τους!

Δεν το περίμεναν αυτό στις Βρυξέλλες

Ο Π.Μάγιαρ στέλνει Ουκρανούς και αλλοδαπούς από Ιούνιο στις χώρες τους!

Όλοι οι Ουκρανοί και άλλοι μετανάστες από χώρες εκτός ΕΕ θα χάσουν το δικαίωμά τους να εργάζονται στην Ουγγαρία από τον Ιούνιο και θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα σύμφωνα με τον νέο πρωθυπουργό Πέτερ Μάγια!

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και γενικά η ΕΕ δεν το περίμεναν αυτό.

Eδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μάγιαρ το 2024 έλεγε για τον Βίκτορ Όρμπαν ότι τον υποστηρίζει ως τον επόμενο Πρόεδρο της ΕΕ!

«Έχει όραμα και σκληρή γραμμή. Αντιτάχθηκε στους πολιτικούς της ΕΕ όταν είπαν ψέματα για τους μετανάστες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν νευροχειρουργοί, κάτι που δεν ήταν».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.