ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Μέρκελ: Νέο «όχι» στη διεκδίκηση μιας νέας κυβερνητικής θητείας

Α. Μέρκελ: Νέο «όχι» στη διεκδίκηση μιας νέας κυβερνητικής θητείας

Κατηγορηματικά αρνητική εμφανίστηκε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παραμονής της στην πολιτική και νέας υποψηφιότητας για την Καγκελαρία.

«Όχι, όχι! Στ΄αλήθεια όχι!», δήλωσε η κυρία Μέρκελ πριν καν η δημοσιογράφος του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF ολοκληρώσει την σχετική της ερώτηση. Το «όχι» εξακολουθεί να ισχύει – «πολύ σταθερά!», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα και στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, η καγκελάριος, η οποία είχε δηλώσει ήδη το 2018 ότι η τρέχουσα, τέταρτη, θητεία της θα είναι η τελευταία, τόνισε ότι δεν σκέφτεται την παραμονή της και ότι στο μυαλό της έχει μόνο την ευθύνη και τους επόμενους μήνες και όχι μια ακόμη θητεία. «Ο λόγος μου ισχύει και το έχω άλλωστε πει πολύ συχνά», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας τα ενισχυμένα ποσοστά του κόμματός της (CDU) και την υψηλή αποδοχή που απολαμβάνουν η ίδια και η κυβέρνησή της για την διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, η Άγγελα Μέρκελ έκανε λόγο για «εργασία με συγκεντρωμένο τρόπο, με ενότητα και χωρίς καβγάδες για μικροπράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.