ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Λέναρτσιτς: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα μέχρι τέλους» (φώτο)

Γ.Λέναρτσιτς: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα μέχρι τέλους» (φώτο)

Ο Γιάνες Λένερσιτς επανέλαβε τη στήριξή του στην Ελλάδα μετά την ολική καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας, από πυρκαγιά που έβαλαν οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες που φιλοξενούνταν εκεί.

Άμεσα κατασκευάστηκε προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ, με την Κομισιόν να παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Λέσβο και το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρίσκεται σε τακτική επαφή με τις ελληνικές αρχές, για να διευκολύνει στην παροχή βοήθειας.

Η νέα προσφορά βοήθειας από τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία και τη Σλοβενία περιλαμβάνει σκηνές, κουβέρτες, υπνόσακους και κινητές τουαλέτες. Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στη βοήθεια που έστειλαν νωρίτερα μες στην εβδομάδα η Πολωνία, η Δανία, η Αυστρία, η Φινλανδία, η Σουηδία και η Γερμανία.

«Το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης συνεχίζει το συντονισμό της παράδοσης βασικών εφοδίων στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία και τη Σλοβενία για την ισχυρή ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τους. Θα στηρίξουμε την Ελλάδα μέχρι τέλους», ανέφερε σχετικά ο επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων της ΕΕ, Γιάνες Λένερσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.