ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εμβόλια άρον-άρον και ο… σώζων εαυτόν σωθήτω: 27/12 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε όλη την ΕΕ

Εμβόλια άρον-άρον και ο… σώζων εαυτόν σωθήτω: 27/12 θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε όλη την ΕΕ

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου σε όλη την ΕΕ.

Έχει ήδη ζητήσει μάλιστα οι εμβολιασμοί να ξεκινήσουν την ίδια ημέρα σε όλες τις χώρες της ΕΕ.


https://twitter.com/vonderleyen/status/1339525459864936450


Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν είχε δηλώσει ενόψει συνεδρίασης με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρασκευής του εμβολίου BioNTech ότι «όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προγραμματίζουν να αρχίσουν τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού από τις 27 Δεκεμβρίου».

Η εσπευσμένη έγκριση μέσα σε λίγες ημέρες του εμβολίου της τεχνολογίας mRNA της Pfizer είναι προϊόν της τεχνητής πίεσης στις κοινωνίες από τα διαδοχικά και όλο και σκληρότερα lockdowns των κυβερνήσεων ΕΕ και ΗΠΑ.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι παρενέργειες θα υπάρξουν μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα με αυτού του είδους τα εμβόλια, ούτε καν οι ίδιοι οι εγκρίνοντες την κυκλοφορία τους.

Απλά είναι τέτοια η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί που όλα γίνονται με διαδικασίες express χωρίς να προχωρούνε σε ουσιαστικούς ελέγχους.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 18% των μελών της επιτροπής εμπειρογνώμων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Φαρμάκων (FDA) ψήφισε κατά της έγκρισης ενός τόσο σημαντικού φαρμάκου διατυπώνοντας αμφιβολίες για την ασφάλειά του.

Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούν οι ανησυχούντες και θα επιβεβαιωθούν οι εγκρίνοντες το εμβόλιο οι οποίοι εν γνώση τους βέβαια ωθούν τους ανθρώπους να βουτήξουν σε μια θάλασσα που κανείς δεν ξέρει τι κρύβει από κάτω της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/491235035

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.