ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Άγριο γιουχάϊσμα κατά του Ο.Σολτς από εξαγριωμένους Γερμανούς: «Είσαι πολεμποκάπηλος – Κάνε ειρήνη άμεσα στην Ουκρανία»

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί: «Ο Πούτιν φταίει... »

Άγριο γιουχάϊσμα κατά του Ο.Σολτς από εξαγριωμένους Γερμανούς: «Είσαι πολεμποκάπηλος – Κάνε ειρήνη άμεσα στην Ουκρανία»

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο Γερμανός καγκελάρις Όλαφ Σολτς για την κρίση που έχει προκαλέσει μαζί με τις ΗΠΑ στην Ουκρανία με αποτέλεσμα ο πλανήτης να έχει οδηγηθεί στα πρόθυρα ενός Γ’ ΠΠ.

Οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να φωνάζουν «Πολεμοκάπηλε!», «Κάντε ειρήνη χωρίς όπλα!», «Εξαφανιστείτε!» και «Είμαστε ο λαός!» κατά του Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες για την Ευρώπη στην περιοχή Φάλκενζεε κοντά στο Βερολίνο.

Ο Όλαφ Σολτς διέκοψε την ομιλία του για να απαντήσει, εκφράζοντας την έντονη αγανάκτησή του: «Αγαπητοί φωνασκούντες, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ο πολεμοκάπηλος για τον οποίο σήμερα πρέπει να φωνάζετε, αν έχετε κάποια λογική στο μυαλό σας. Λόγω της ρωσικής πολεμικής επίθεσης, δεν βλέπω εναλλακτική στην στήριξη της Ουκρανίας, ακόμη και με όπλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ναι, αυτό είναι απαραίτητο, εάν μια χώρα δέχεται επίθεση, τότε πρέπει και μπορεί να αμυνθεί – τι άλλο να κάνει; Ο Πούτιν θέλει να καταστρέψει την Ουκρανία. Σκότωσε πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και ηλικιωμένων. Αυτό είναι δολοφονία. Η ειρήνη και η ελευθερία απειλούνται από αυτόν τον πόλεμο» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Όλαφ Σολτς υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησής του να στηρίξει την Ουκρανία και με όπλα. «Ήταν και παραμένει σωστό να υποστηρίζουμε την Ουκρανία. Μετά τις ΗΠΑ, οι Γερμανοί προσφέρουμε τα περισσότερα. Και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να το κάνουμε για όσο χρειαστεί», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.