ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Φιλιππίνες: Διακοπή ρεύματος προκάλεσε καθυστέρηση και ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων – Ταλαιπωρία για πάνω από 65.000 επιβάτες

Περίπου 300 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού καθυστέρησαν, ακυρώθηκαν ή εκτράπηκαν σε άλλα αεροδρόμια

Φιλιππίνες: Διακοπή ρεύματος προκάλεσε καθυστέρηση και ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων – Ταλαιπωρία για πάνω από 65.000 επιβάτες

Στις Φιλιππίνες, μια διακοπή ρεύματος στο Κέντρο Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας προκάλεσε την ακύρωση ή την αναβολή πολλών πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.

Το πρωί υπήρξε διακοπή ρεύματος στο Κέντρο Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας, το οποίο ελέγχει όλες τις πτήσεις στον εναέριο χώρο των Φιλιππίνων.

Λόγω της διακοπής, περίπου 300 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού καθυστέρησαν, ακυρώθηκαν ή εκτράπηκαν σε άλλα αεροδρόμια από το αεροδρόμιο της Μανίλας.

Περισσότεροι από 65 χιλιάδες επιβάτες υπέστησαν ζημιές λόγω των αλλαγών στις πτήσεις.

Ο υπουργός Μεταφορών Χάιμε Μπαουτίστα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι τα κανάλια επικοινωνίας, το διαδίκτυο, το ραδιόφωνο και το ραντάρ επηρεάστηκαν από τη διακοπή ρεύματος στο Κέντρο Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας.

Ο Μπαουτίστα ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και δήλωσε ότι οι αρχές εργάζονται για την υποστήριξη των πληγέντων επιβατών.

Οι πτήσεις επαναλήφθηκαν από το αεροδρόμιο Ninoy Aquino στην πρωτεύουσα Μανίλα μετά την αποκατάσταση του συστήματος εναέριας κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές ζήτησαν από τις αεροπορικές εταιρείες να αυξήσουν τον αριθμό των πτήσεων προκειμένου να επιλυθούν τα παράπονα των επιβατών.

Οι αρχές ενημέρωσαν ότι μπορεί να χρειαστούν 3 ημέρες για να επανέλθουν οι πτήσεις στο κανονικό τους επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.