ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: 8χρονος πήγε στο σχολείο με μαχαίρια και επιτέθηκε με απειλές στη δασκάλα του

Αμφισβητεί τις δηλώσεις που του αποδίδονται στην αστυνομία

Γαλλία: 8χρονος πήγε στο σχολείο με μαχαίρια και επιτέθηκε με απειλές στη δασκάλα του

Έρευνα ξεκίνησε στη Γαλλία καθώς 8χρονος φαίνεται να εμφανίστηκε στο σχολείο στο Σεντ Ετιέν με μαχαίρια και να απείλησε τη δασκάλα του ότι θα την σκοτώσει. 

Συγκεκριμένα, Η έρευνα ξεκίνησε για «θανατικές απειλές, κατοχή όπλων και εισαγωγή όπλων σε ένα σχολικό περιβάλλον», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας του Σεντ Ετιέν, Νταβίντ Σαρμάτς.

Ο 8χρονος από την πλευρά του αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία στην αστυνομία σύμφωνα με τον εισαγγελέα .

«Η ηλικία του εμποδίζει κάθε δίωξη σε βάρος αυτού του παιδιού, για το οποίο ειδικοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι θα μας πουν τι αποκαλύπτουν τα γεγονότα αυτά για την προσωπικότητά του και τις ανάγκες του για εκπαιδευτική στήριξη».

Μένει να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η συνέχεια στις έρευνες για το εν λόγω περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.