ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανοί αξιωματούχοι προτείνουν να μειωθεί το όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους για…εξοικονόμηση καυσίμων

Τι άλλο ακόμα θα κάνουν;

Γερμανοί αξιωματούχοι προτείνουν να μειωθεί το όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους για…εξοικονόμηση καυσίμων

Οι περιβαλλοντικοί αξιωματούχοι λένε ότι θα μπορούσε να μειώσει την εξάρτηση της Γερμανίας από τις εισαγωγές πετρελαίου, αλλά ορισμένοι ήταν επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε ομόφωνα ένα όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο και δικαιολογήθηκε από την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας.

Η μείωση του ορίου ταχύτητας θα είναι «ένα φθηνό, γρήγορα εφαρμόσιμο και άμεσα αποτελεσματικό μέτρο» για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου της Γερμανίας και της ανάγκης εισαγωγής πετρελαίου από το εξωτερικό, ανέφερε η κοινή δήλωση που εγκρίθηκε από τους υπουργούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα μέτρα δεν αποκλείεται να εφαρμοστούν και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.