ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονιστικό βίντεο από την έκρηξη στο Γιοχάνεσμπουργκ: Τινάχθηκαν στον αέρα δρόμος & αυτοκίνητα – 1 νεκρός & 48 τραυματίες

Οι αρχές ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι προκάλεσε αυτή την φονική καταστροφή

Συγκλονιστικό βίντεο από την έκρηξη στο Γιοχάνεσμπουργκ: Τινάχθηκαν στον αέρα δρόμος & αυτοκίνητα – 1 νεκρός & 48 τραυματίες

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τρομακτικής έντασης έκρηξη που σημειώθηκε σε δρόμο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής την Τετάρτη με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 48 να τραυματιστούν.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή ώστε, όπως φαίνεται στο βίντεο, να σηκωθούν στον αέρα μινι βαν, ταξί και αυτοκίνητη που βρίσκονταν στο οδόστρωμα, θυμίζοντας ταινία του Hollywood.

Μόνο που δεν ήταν ταινία ήταν πραγματικότητα.

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...

Δείτε το βίντεο

Για την ώρα, πάντως, η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη με τις αρχές του Γιοχάνεσμπουργκ να καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή υπό τον φόβο μιας νέας παρόμοιας έκρηξης.

Ένα σενάριο, που δεν έχει, ωστόσο, επιβεβαιωθεί, θέλει την έκρηξη να προκάλεσε διαρροή σε υπόγειο αγωγό φυσικού αερίου.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω της έκρηξης και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους

Η εταιρεία Egoli Gas που διαχειρίζεται το δίκτυο του φυσικού αερίου στο Γιοχάνεσμπουργκ ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι η έκρηξη δεν οφείλεται στο δίκτυό της υποστηρίζοντας ότι η έρευνα που διεξήγαγε δεν έδειξε κάποια διαρροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την εταιρεία οι δικοί της αγωγοί μεταφέρουν φυσικό αέριο υπό χαμηλή πίεση στην άκρη του δρόμου και δεν υπέστησαν βλάβη όταν συνέβη η έκρηξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.