ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γοητευτική Αφρικανή αγκαλιάζει τον Σ.Λαβρόφ και ο Β.Πούτιν του λέει «Τι ήταν αυτό;» (βίντεο)

Έκπληκτος ο Ρώσος πρόεδρος με την «αποδοχή» του ΥΠΕΞ από το γυναικείο φύλο

Γοητευτική Αφρικανή αγκαλιάζει τον Σ.Λαβρόφ και ο Β.Πούτιν του λέει «Τι ήταν αυτό;» (βίντεο)

Viral έχει γίνει το βίντεο που απεικονίζει μία γοητευτική Αφρικανή γυναίκα κατά την διάρκεια της διήμερης συνόδου κορυφής Ρωσίας και αφρικανικών χωρών, που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη, να αγκαλιάζει τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ και ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν να του λέει έκπληκτος «Τι ήταν αυτό;».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών θεωρείται ότι ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στο γυναικείο φύλο κάτι που οφείλεται όχι τόσο στο παρουσιαστικό του αλλά στην ευφράδεια λόγου και στην ισχυρή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει εν αφθονία.

Σημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσφερε την Πέμπτη δωρεάν σιτηρά σε έξι φτωχές αφρικανικές χώρες, σε δηλώσεις του κατά τη σύνοδο κορυφής με τους ηγέτες της Αφρικής, λίγες ημέρες μετά την απόσυρση από τη συμφωνία εξαγωγής σιτηρών στην Ουκρανία.

Η διήμερη σύνοδος κορυφής στη γενέτειρα του Πούτιν, την Αγία Πετρούπολη, θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία ενώ οι Αφρικανοί ηγέτες σύσσωμοι υποστήριξαν την Ρωσία στον γεωπολιτικό πόλεμο που δέχεται από την Δύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.