ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Hayley Beadman: Βρέθηκε νεκρή μετά το ονειρικό ταξίδι με τον σύζυγό της

Ήταν θετική στον Covid-19 και πέθανε από καρδιά μετά το ταξίδι στο Μπαλί

Hayley Beadman: Βρέθηκε νεκρή μετά το ονειρικό ταξίδι με τον σύζυγό της

Συντετριμμένοι είναι οι οικείοι της 24χρονης Hayley Beadman, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ώρες μετά την επιστροφή από τις διακοπές της στο Μπαλί με τον σύντροφό της.

Η Hayley Beadman από τη νότια Αυστραλία έπαθε καρδιακή προσβολή μία ημέρα μετά τις διακοπές της στο Μπαλί. Άφησε την τελευταιά της πνοή σε νοσοκομείο της Αδελαΐδας την Τρίτη.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από μυοκαρδίτιδα. Τόσο η Hayley, όσο και ο σύντροφός της Ben Moore είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid στις 23 Νοεμβρίου μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους.

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την επιστροφή τους και η Hayley άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στο στήθος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση των συμπτωμάτων της.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, σταμάτησε ξαφνικά η καρδιά της. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε επί 50 λεπτά να την επαναφέρει στη ζωή. Έπεσε σε τεχνητό κώμα από το οποίο η οικογένεια της Hayley ανέφερε ότι ξύπνησε. Όλοι πίστευαν ότι βρισκόταν στον δρόμο της ανάρρωσης κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη διάρκεια της γενναίας της μάχης, οι γιατροί έφτασαν στο σημείο να την αποκαλούν «την πιο άρρωστη γυναίκα στην Αδελαΐδα».

«Έχει ξυπνήσει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια και ψάχνει να βρει τους πάντες στο δωμάτιο», ανέφεραν σε σελίδα GuFundMe που είχε δημιουργηθεί για τη Hayley.

Σε μια τραγική τροπή, η Hayley έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Η μυοκαρδίτιδα αποτελεί πάθηση που προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά.

Η απώλειά της έχει συκγλονίσει τους κοντινούς της ανθρώπους, με τη φίλη της Moni Burrell να δηλώνει ότι τους πλήγωσε όλους.

«Έχεις αφήσει ένα κενό στις καρδιές όλων μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Hayley ήταν μαζί με τον Ben για πέντε χρόνια και πρόσφατα αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι στην Aldinga, νότια της Αδελαΐδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.