ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η άβολη στιγμή ενός cheerleader: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έκανε ανάποδες κωλοτούμπες (βίντεο)

Ατάραχος, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και ανέβασε το παντελόνι του πριν φύγει τρέχοντας

Η άβολη στιγμή ενός cheerleader: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έκανε ανάποδες κωλοτούμπες (βίντεο)

Μια άβολη στιγμή είχε ένας cheerleader από την Αϊόβα, όταν το παντελόνι του έπεσε στα μισά του ακροβατικού προγράμματος το Σάββατο.

Οι Hawkeyes επικράτησαν το Σάββατο της Western Michigan με 41-10 σημειώνοντας ένα σερί τριών νικών στους φετινούς αγώνες.

Ωστόσο, στα πρωτοσέλιδα του τοπικού Τύπου, κυριάρχησε το κωμικοτραγικό ατύχημα του cheerleader.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των μαζορετών της ομάδας, ένας cheerleader έτρεξε κατά μήκος του γηπέδου προτού εκτελέσει μερικά εντυπωσιακά ακροβατικά.

Αλλά καθώς προσπαθούσε να τελειώσει το πρόγραμμά του με ένα flipback, το παντελόνι του έπεσε στους αστραγάλους του.

Ατάραχος, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και ανέβασε το παντελόνι του πριν φύγει τρέχοντας από το γήπεδο υπό τα χειροκροτήματα όσων βρίσκονταν στις κερκίδες και τα γιουχαϊσματα των συμπαικτών του.

Το βίντεο έγινε viral και προκάλεσε μερικές ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ευτυχώς που φορούσε καθαρά εσώρουχα» σχολίασε ένας χρήστης.

Την ίδια ώρα, ορισμένοι υποστηρικτές προσέφεραν συμβουλές στις άλλες cheerleaders που σχεδίαζαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. «Τα κορδόνια είναι απαραίτητα όταν κάνεις τούμπες μπροστά σε 40.000 ανθρώπους» έγραψε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.