Τι δεν έχουν καταλάβει στον Λευκό Οίκο για την... φυσική του κατάσταση;

Στον Λευκό Οίκο κάτι δεν πάει καλά αλλιώς δεν εξηγείται ποιος είχε την φαεινή ιδέα να επιτρέψει στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να κάνει ποδήλατο ενώ είναι εμφανές το γεγονός ότι η φυσική του κατάσταση είναι παντελώς ακατάλληλη για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, πόσο μάλλον για ποδηλατικές διαδρομές.

Ο 79χρονος Μπάιντεν έπεσε από το ποδήλατο καθώς κινούνταν προς συγκεντρωμένους πολίτες και δημοσιογράφους ώστε να τους χαιρετίσει. 

To ωραίο είναι ότι έπεσε… εν στάσει, αφού δηλαδή είχε ακινητοποιήσει το ποδήλατο και θύμησε σκηνές από ταινία με τον… Επιθεωρητή Κλουζό.

Μόνο που εδώ πρόκειται για τον πλανητάρχη (υποτίθεται) και όχι για κωμωδία.

Σηκώθηκε γρήγορα όρθιος και διαβεβαίωσε πως «είμαι καλά» αλλά οι παριστάμενοι είχαν μείνει… παγωτά.

«Πιάστηκε το πόδι μου» εξήγησε, για τους λόγους της πτώσης, και σημείωσε πως δεν μπόρεσε να βγάλει το πόδι του από το πετάλι.

Άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας έτρεξαν σε βοήθειά του, αλλά η σύζυγός του, Τζιλ, βρισκόταν μπροστά και δεν τον είδε την ώρα που έπεφτε και συνέχισε την πορεία της.

Το προεδρικό ζεύγος μετέβη στο Ντελαγουέρ ώστε να γιορτάσει την επέτειο των 45 ετών από τον γάμο του.

Ο Μπαίντεν ξεπέρασε γρήγορα το τράνταγμα από την πτώση και δεν είχε κάποιον εμφανή τραυματισμό. Έκανε, μάλιστα, και μερικές δηλώσεις στο σημείο αλλά πλέον δεν σωζόταν η κατάσταση…

Αμέσως στο Twitter βγήκαν και τα σχετικά κωμικά tweets.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!