ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παντρεύεται με τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2024

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παντρεύεται με τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της

Τον γάμο της με τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της, Ντουρέκ Βέρετ, ανακοίνωσε η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2024 στο χωριό Γκεϊράνγκερ, στη δυτική Νορβηγία, στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Union.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του χωριού. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες φυσικές εμπειρίες. Είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας», έγραψε το ζευγάρι στο Ιnstagram καθώς μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Επίσης αναφέρουν ότι «το χωριό είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα βουνά του. Τα φιόρδ περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύουν τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της χώρας».

Σε ανακοίνωσή τους ο βασιλιάς Χάραλντ και η βασίλισσα Σόνια, δήλωσαν ότι «είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Ντουρέκ Βέρετ στην οικογένεια και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη μεγάλη μέρα μαζί τους. Ευχόμαστε στη Μάρθα και στον Βέρετ ό,τι καλύτερο».

Το ζευγάρι ακολουθεί την βασιλική παράδοση καθώς οι γονείς της πριγκίπισσας και ο αδερφός της και διάδοχος του θρόνου παντρεύτηκαν τον ίδιο μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.