ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα Λούις όταν έμαθε ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Θεατής κατέγραψε σε βίντεο την πριγκίπισσα της Ουαλίας να μιλάει για τον τετράχρονο γιο της

Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα Λούις όταν έμαθε ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

Ιδιαίτερη συγκίνηση στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας προκάλεσε η αντίδραση του πρίγκιπα Λούις όταν έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον.

Μιλώντας σε πλήθος κόσμου στο Ουίνδσορ το Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου), ένας θεατής κατέγραψε σε βίντεο την πριγκίπισσα της Ουαλίας να μιλάει για τον τετράχρονο γιο της.

Στο βίντεο, η Κέιτ λέει: «Ο μικρός μου Λούις, αυτό είναι τόσο γλυκό, είπε “Μαμά μην ανησυχείς, είναι τώρα με τον προπαππού”», αναφερόμενος στον πρίγκιπα Φίλιππο ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο, μόλις δύο μήνες πριν από τα 100α γενέθλιά του.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 830.000 likes, με ένα άτομο να γράφει: «Μου αρέσει που το μοιράστηκε αυτό μαζί μας».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Η καλύτερη στιγμή της ημέρας», ενώ ένας τρίτος είπε: «Τα παιδιά ξέρουν πάντα τι να πουν όταν οι γονείς τους είναι αναστατωμένοι».

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, που πλέον φέρουν το τίτλο πριγκίπισσα και πρίγκιπας της Ουαλίας, εθεάθησαν να χαιρετούν τα πλήθη το Σάββατο μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

@royalfancams What little Prince Louis said to his mum about The Queen dying 🥺😢😭♥️ #princeLouis #LouisArthurCharles #PrinceOfWales #PrincessOfWales #PrinceAndPrincessOfWales #TheWales #TheQueen #QueenElizabeth #QueenElizabethII #KingCharles #PrinceWilliam #HRH #PrincessCatherine #PrincessKate #QueenCamilla #RoyalFamily #RoyalFuneral #BritishMonarchy #KateMiddleton #DuchessOfCambridge #PrinceWilliam #DukeOfCambridge #TheCambridges #HRH #ChildrensPrincess #PrincessKate #WilliamAndKate #WillsAndKate #RoyalFamily #Monarchy #RoyalCouple #Heir #FutureKing #Duchess #QueenKate #QueenConsort #Queen #KingWilliam #King #Love #TheCrown #Crown #BritishRoyals #BritishRoyalFamily #RoyalTour #Royalty #British #UK #Diana #LadyDiana #TheQueen #QueenElizabeth #RoyalKids #MeghanMarkle #DuchessOfSussex #PrinceHarry ♬ original sound – #TeamCambridge
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.