ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κ.Μίντλετον πριν το χειρουργείο – Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 

«Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο»

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κ.Μίντλετον πριν το χειρουργείο – Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 

Έντονη είναι η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια νέα ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα το γεγονός πως αρκέστηκε να ενημερώσει ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και ότι αναρρώνει, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για το είδος της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε καθώς το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο νοσοκομείο (10 με 14 ημέρες) είναι αρκετά μεγάλο.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 25 Δεκεμβρίου όταν συνόδευσε την οικογένειά της στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην St Mary Magdalene.

Ολόκληρο τον μήνα η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μόνο τέσσερις δημόσιες εμφανίσεις. Οι άλλες τρεις ήταν στις 5 Δεκεμβρίου στο παιδιατρικό νοσοκομείο Evelina London, το βράδυ της ίδιας ημέρας σε επίσημο δείπνο για το Διπλωματικό Σώμα που έγινε στο Μπάκιγχαμ και στις 8 Δεκεμβρίου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

«Κάτι πήγε στραβά μετά την εγχείρηση»

Εν τω μεταξύ, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco και επικαλούμενη συνομιλία της με ένα βοηθό του Παλατιού αποκάλυψε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει:

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Marca.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.