ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: «Μαμά, να είσαι ήρεμη» είπε 5χρονος πριν παρασυρθεί από την πλημμύρα στην Καλιφόρνια

Οι καταιγίδες που σφυροκοπούν ανηλεώς την Καλιφόρνια από τα τέλη του περασμένου έτους έχουν στοιχίσει τουλάχιστον 18 ζωές

ΗΠΑ: «Μαμά, να είσαι ήρεμη» είπε 5χρονος πριν παρασυρθεί από την πλημμύρα στην Καλιφόρνια

Η Λίντσι Ντόουν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο στην Καλιφόρνια, οδηγώντας το SUV της, για να πάει τον πεντάχρονο γιο της στο σχολείο.

Ο όγκος του νερού, ωστόσο, από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις και η ορμητικότητά του έθεσαν εκτός ελέγχου το όχημα, το οποίο παρασύρθηκε εκτός δρόμου και «καρφώθηκε» σε ένα μεγάλο δέντρο.

«Μαμά, δεν πειράζει», την καθησύχασε ο γιος της, Κάιλ, από το πίσω κάθισμα. «Μείνε ήρεμη».

Ήταν τα τελευταία λόγια που είπε ο μικρός στη μητέρα του, προτού τα δάχτυλά του γλιστρήσουν από τα δικά της και παρασυρθεί τη Δευτέρα στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνιας, κοντά στο Πάσο Ρόμπλες.

«Χθες έφτασα στο σημείο να νομίζω ότι μου τελείωσαν τα δάκρυα», είπε η Ντόουν στο Associated Press. «Απλώς, δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Θέλω να πω, προσπάθησα να κάνω μια αναζήτηση στο Google: Πόσο καιρό μπορεί ένα παιδί να μην φάει; Πόσο καιρό μπορούν να είναι με βρεγμένα ρούχα; Ανησυχούμε, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να τον βρουν».

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων στρατευμάτων της Εθνικής Φρουράς, ομάδων κατάδυσης, ερευνητών που χρησιμοποιούν σκύλους και drones, έψαχναν για τρίτη ημέρα την Τετάρτη για τον Κάιλ. Μέχρι στιγμής, έχουν βρει μόνο ένα από τα παπούτσια του.

Οι καταιγίδες που σφυροκοπούν ανηλεώς την Καλιφόρνια από τα τέλη του περασμένου έτους έχουν στοιχίσει τουλάχιστον 18 ζωές. Οι περισσότεροι θάνατοι προκλήθηκαν από πτώσεις δέντρων και οδήγηση σε πλημμυρισμένους δρόμους. Ο Κάιλ θεωρείται αγνοούμενος.

Καθώς οι διακοπές τελείωσαν, ο Κάιλ ήταν ενθουσιασμένος που επέστρεψε στο νηπιαγωγείο τη Δευτέρα, είπε η μητέρα του. Ήταν η πρώτη μέρα που θα μπορούσε να παίξει χωρίς περιορισμούς μετά την ανάρρωσή του, καθώς είχε σπασμένο πόδι, για το οποίο χρειάστηκε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, και ανυπομονούσε να δει τους φίλους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.