ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν ζήτησε μείωση της τιμής του πετρελαίου για τους καταναλωτές

Η τιμή του βαρελιού του αργού West Texas Intermediate (WTI), έκλεισε χθες Παρασκευή κάτω από τα 80 δολάρια

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν ζήτησε μείωση της τιμής του πετρελαίου για τους καταναλωτές

Οδηγία για μείωση της τιμής του πετρελαίου στους καταναλωτές της χώρας, ζήτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ώστε να ανταποκρίνεται με τις πτωτικές τιμές που έχουν διαμορφωθεί στις διεθνείς αγορές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του Λευκού Οίκου, ο αμερικανός πρόεδρος απευθύνθηκε στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησής του να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή της τιμής του πετρελαίου στα πρατήρια.

Η τιμή του βαρελιού του αμερικάνικου αργού West Texas Intermediate (WTI), έκλεισε κάτω από 80 δολάρια την Παρασκευή, για πρώτη φορά έπειτα από επτά μήνες, υποχωρώντας στο επίπεδο όπου βρισκόταν πριν από την εισβολή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Εξαιτίας των ανησυχιών για επικείμενη παγκόσμια οικονομική ύφεση, η τιμή του βαρελιού WTI προς παράδοση τον Νοέμβριο -το πιο διαδεδομένο προθεσμιακό συμβόλαιο- υποχώρησε κατά 5,58% στα 78,74 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η τιμή του βαρελιού του πετρελαίου Brent προς παράδοση τον Νοέμβριο υποχώρησε επίσης, κατά 4,76%, στα 86,15 δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων οκτώ μηνών, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.