ΗΠΑ: Βρέφος τριών μηνών πέθανε από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο – Το ξέχασε η οικογένεια του

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι στο Park View

ΗΠΑ: Βρέφος τριών μηνών πέθανε από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο – Το ξέχασε η οικογένεια του

Πρόκειται για το 15ο τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ φέτος, όπου βρέφη χάνουν τη ζωή τους από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα αγοράκι τριών μηνών που πέθανε την Τρίτη, καθώς η οικογένειά του το είχε αφήσει μόνο του στο αυτοκίνητο.

Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι στο Park View, έξω από το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο το όχημα στο οποίο ήταν το μικρό αγόρι αναίσθητο και χωρίς να αναπνέει. Το βρέφος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τι ερευνά η αστυνομία

Δεν είναι σαφές ποιος είχε αφήσει το βρέφος στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι βρήκε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο και ότι το μωρό βρισκόταν στο όχημα για έως και δύο ώρες. Η αστυνομία πιστεύει ότι επρόκειτο για τραγικό δυστύχημα αλλά είπε ότι η έρευνα συνεχίζεται. Διενεργείται επίσης νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και ο τρόπος θανάτου.

Ο θάνατος του μικρού αγοριού έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου ένα 2χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο στο Κάνσας. Σε αυτή την περίπτωση οι αρχές πιστεύουν ότι το παιδί μπήκε μόνο του στο όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.