ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιράκ: Ο πρώην πρωθυπουργός βγήκε στο δρόμο κρατώντας αυτόματο όπλο

Ο Νούρι αλ Μαλίκι στεκόταν στη μέση μιας ομάδας βαριά οπλισμένων φρουρών

Ιράκ: Ο πρώην πρωθυπουργός βγήκε στο δρόμο κρατώντας αυτόματο όπλο

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ιράκ, Νούρι αλ Μαλίκι, εμφανίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα, φέροντας όπλο κοντά στο σπίτι του, μετά την εισβολή υποστηρικτών του ηγέτη του κινήματος των Σαδριστών στην Πράσινη Ζώνη της πρωτεύουσας Βαγδάτης.

Ο Νούρι αλ Μαλίκι στεκόταν στη μέση μιας ομάδας βαριά οπλισμένων φρουρών, ενώ ο ίδιος έφερε «αυτόματο όπλο», αφού έκανε έκκληση στους διαδηλωτές να διαδηλώνουν νόμιμα.

Ο Αλ Μαλίκι κάλεσε την ιρακινή κυβέρνηση να επιδιώξει να χρησιμοποιήσει νόμιμα μέσα για να αποτρέψει οποιαδήποτε επίθεση στο κύρος του κράτους και των θεσμών του.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε επίσης τους διαδηλωτές να αποσυρθούν αμέσως από την περιοχή, διατηρώντας το νόμιμο δικαίωμα να διαδηλώσουν και να μην παρασυρθούν σε εκκλήσεις για βιαιοπραγίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκατοντάδες υποστηρικτές των Σαδριστών οργάνωσαν μια διαδήλωση χθες το απόγευμα, Τετάρτη, στην πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο της Βαγδάτης και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Πράσινη Ζώνη, για να διαμαρτυρηθούν κατά του διορισμού του Μουχάμαντ Σία αλ Σουντάνι, ως πρωθυπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.