ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Μητέρα άφησε μόνο του το 18 μηνών μωρό της και πήγε διακοπές – Το βρέφος πέθανε από ασιτία

Δίπλα στο παιδί βρέθηκαν και ηρεμιστικά

Ιταλία: Μητέρα άφησε μόνο του το 18 μηνών μωρό της και πήγε διακοπές – Το βρέφος πέθανε από ασιτία

Εγκληματική αδιαφορία από μία μητέρα στην Ιταλία, καθώς άφησε μόνο του για έξι ολόκληρες μέρες το 1,5 έτους μωρό της, με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει από την πείνα.

Η αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όταν η μητέρα του άτυχου βρέφους το εγκατέλειψε για έξι μέρες, για να πάει να βρει τον… σύντροφό της.

Δίπλα στο μωρό βρέθηκαν ηρεμιστικά

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η 37χρονη φαίνεται να άφησε το 18 μηνών μωρό της, χωρίς τροφή και χωρίς κάποιον να το προσέχει.

Η μικρούλα Ντιάνα πέθανε από ασιτία, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις, που αναμένονται τον Σεπτέμβριο, θα δείξουν αν της είχαν δοθεί ηρεμιστικά, που βρέθηκαν δίπλα της.

Η Αλέσια Πιφέρι γύρισε από τις διακοπές της στο Μπέργκαμο, όπου είχε πάει να βρει τον σύντροφό της και βρήκε νεκρή την κόρη της στην κούνια της.

Ζήτησε βοήθεια από μία γειτόνισσά της, η οποία κάλεσε την αστυνομία. «Έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε: Είμαι καλή μητέρα. Δεν είμαι εγκληματίας», δήλωσε η γειτόνισσα.

Πέρασε από το Μιλάνο και δεν πήγε να δει το παιδί της

Το πιο τραγικό είναι πως, κατά τις έξι μέρες της απουσίας της, η 37χρονη επισκέφτηκε κάποιες φορές το Μιλάνο με τον σύντροφό της, όμως, δεν πήγε ούτε μια φορά να δει το παιδί της!

Ο σύντροφός της κατέθεσε ότι η Αλέσια του είχε πει πως η μικρή Ντιάνα ήταν διακοπές με τη θεία της.

«Ήταν ανεξήγητα ήρεμη και αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Δεν έκλαψε, ούτε καν δάκρυσε…», είπαν οι αστυνομικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από είκοσι χρόνια έως ισόβια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.