ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μίντλετον: Στο πλευρό της ο βρετανικός λαός – Σημειώματα, λουλούδια και σημαίες έξω από το Γουίνδσορ

Η Βρετανία ενώθηκε για να υποστηρίξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας

Κ.Μίντλετον: Στο πλευρό της ο βρετανικός λαός – Σημειώματα, λουλούδια και σημαίες έξω από το Γουίνδσορ

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε χθες, μέσω ενός βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο, που διεγνώσθη μετά την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα.

Η ίδια η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε γνωστή την είδηση με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από εβδομάδες γεμάτες με φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της.

Στο μήνυμα, αποκάλυψε ότι η διάγνωση αποτέλεσε «τεράστιο σοκ» και ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν τα πάντα προκειμένου να το διαχειριστούν ιδιωτικά, για το καλό της οικογένειάς τους.

«Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε εξαιρετικά, για την οποία είμαι ευγνώμων» περιέγραψε αρχικά.

«Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία, και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας» συνέχισε.

Αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού», προσθέτοντας: «Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ. Έτσι, ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αντιμετωπίσουμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά, με σκοπό το καλό της οικογένειάς μας».

Το βίντεο με την Κέιτ γυρίστηκε στο Ουίνδσορ την Τετάρτη, σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον

Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον η Βρετανία

Η Βρετανία ενώθηκε για να υποστηρίξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού αποκάλυψε με γενναιότητα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο λέγοντάς της: «Είμαστε όλοι πίσω σου».

Διασημότητες, social media influencers, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού – συμπεριλαμβανομένων πολλών έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και το Κάστρο του Γουίνδσορ, πρόσφεραν υποστηρικτικά μηνύματα αφού η Κέιτ ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Ένα κοινό μήνυμα των αφιερωμάτων ήταν ο ενθαρρυντικός χαιρετισμός: «Το έχεις», ενώ θαυμαστές ξέσπασαν σε κλάματα χθες το βράδυ καθώς έμαθαν τα άσχημα νέα.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τις βασιλικές κατοικίες, άφησε λουλούδια και σημειώματα ενώ τα τοπικά καταστήματα κρέμασαν τη βρετανική σημαία τους δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.