ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καναδάς: Εκκενώνεται η πόλη Χέι Ρίβερ που απειλείται από δασική πυρκαγιά

Την προηγούμενη εβδομάδα περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους

Καναδάς: Εκκενώνεται η πόλη Χέι Ρίβερ που απειλείται από δασική πυρκαγιά

Μια πόλη περίπου 4.000 κατοίκων στα Βορειοδυτικά Εδάφη του Καναδά εκκενώνεται καθώς απειλείται από δασική πυρκαγιά.

«Όποιος παραμείνει στο Χέι Ρίβερ το κάνει με δική του ευθύνη», υπογραμμίζεται σε προειδοποίηση που εξέδωσαν (λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος), ζητώντας από κατοίκους και εργαζόμενους να μεταβούν στο αεροδρόμιο Μέρλιν Κάρτερ και να περιμένουν εκεί για περαιτέρω οδηγίες.

Ο Καναδάς βρίσκεται αντιμέτωπος με τις χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της χώρας. Την προηγούμενη εβδομάδα περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων του Γέλοουναϊφ, της μεγαλύτερης πόλης στα Βορειοδυτικά Εδάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όλη τη χώρα έχουν καεί φέτος περισσότερα από 150 εκατομμύρια στρέμματα, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί στον Καναδά το 1989.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.