ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καναδάς: Παρουσιάστρια κατάπιε μια μύγα την ώρα που εκφωνούσε τις ειδήσεις και έγινε viral

Η δημοσιογράφος έκανε χιούμορ για το θέμα στον λογαριασμό της στο Twitter

Καναδάς: Παρουσιάστρια κατάπιε μια μύγα την ώρα που εκφωνούσε τις ειδήσεις και έγινε viral

Η Καναδή παρουσιάστρια ειδήσεων Farrah Nasser έλεγε για τις πλημμύρες στο Πακιστάν όταν κατάπιε μια μύγα on air και έκτοτε έγινε viral για τον επαγγελματισμό της.

Η δημοσιογράφος της Global News Toronto κατάφερε να συνεχίσει το ρεπορτάζ ακόμη και όταν η μύγα μπήκε στο στόμα της.

«Το Πακιστάν δεν έχει ξαναδεί κύκλο μουσώνων όπως αυτός. Οκτώ εβδομάδες ασταμάτητης καταρρακτώδους βροχής. Επικαλέστηκε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης…», έλεγε η Νάσερ όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει ότι πνίγεται, «επικαλέστηκε από… τον καιρό… τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι ανησυχητικά…» συνέχισε παρά το σπάσιμο της φωνής της.

Μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε χιούμορ για το θέμα στον λογαριασμό της στο Twitter, σημειώνοντας ότι όλοι χρειαζόμαστε το γέλιο στη ζωή μας αυτές τις ημέρες.

«Το μοιράζομαι γιατί όλοι χρειαζόμαστε γέλιο αυτές τις μέρες», ανέφερε δημοσιεύοντας το viral βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ωστόσο, σε συνέντευξή της αργότερα στο Entertainment Tonight Canada είπε: «Είδα τη μύγα να πετάει στην αρχή των ειδήσεων και…. είπα όχι σήμερα, μύγα! Φύγε μακριά, όχι σήμερα. Είπα «δεν θα σε αφήσω να μου αποσπάσεις την προσοχή», θυμήθηκε η Νάσερ.

Δείτε το viral στιγμιότυπο με τη δημοσιογράφο από τον Καναδά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.