ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κάτι δεν πάει καλά» με Τ.Μπάιντεν: «Όλα τα παιδιά κάτω των 15 να έρθουν κοντά μου να βγάλουμε φωτογραφίες»! (βίντεο)

Μετά το πρόσφατο «ήταν 12 όταν εγώ ήμουν 30... »

«Κάτι δεν πάει καλά» με Τ.Μπάιντεν: «Όλα τα παιδιά κάτω των 15 να έρθουν κοντά μου να βγάλουμε φωτογραφίες»! (βίντεο)

Kάτι δεν πάει καλά με τον Αμερικανό πρόεδρο Τ.Μπάιντεν καθώς σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου για να τιμήσει πρωταθλητές της Major League Baseball, τους Atlanta Braves, ζήτησε σε όλους κάτω των 15 χρονών να πάνε δίπλα του για να βγάλουν μαζί του φωτογραφία»!

Έδειξε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα νεαρό αγόρι που του έκανε νόημα να καθίσει στην αγκαλιά του.

«Αυτό το βίντεο θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε απίστευτα άβολα», παρατήρησε ο πολιτικός σχολιαστής Danny De Urbina.

Το νέο ενοχλητικό βίντεο έρχεται λίγες ημέρες μετά από ένα άλλο ασυνήθιστο συμβάν πάλι με πρωταγωνιστή τον Τ.Μπάιντεν.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκπαιδευτικούς. Ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε τον λόγο του όταν αναγνώρισε ένα μέλος του ακροατηρίου λέγοντας: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30».

Ο Μπάιντεν άναψε φωτιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την μπερδεμένη και μάλλον ακατάλληλη παρατήρηση. Ωστόσο δεν είπε τι έκανε όταν εκείνος ήταν 30 ετών και η γυναίκα έφηβη.

«Πρέπει να μου πεις ένα γεια», είπε ο Μπάιντεν διακόπτοντας την ομιλία του στην έδρα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Ένωσης στην Ουάσινγκτον. «Γνωριζόμαστε από παλιά. Αυτή ήταν 12 ετών, εγώ ήμουν 30. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτή η γυναίκα με βοήθησε να κάνω πάρα πολλά». Το ακροατήριο των εκπαιδευτικών και των μελών του συνδικάτου γέλασε με το σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα στην ομιλία του είπε: «Το εννοώ αυτό από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι με γνωρίζετε, κανείς δεν αμφιβάλλει ποτέ ότι εννοώ αυτά που λέω, το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές λέω όλα όσα εννοώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.