ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κέιτ Μίντλετον: Όσα είπε ο θείος της για τις φήμες γύρω από την απουσία της

«Αφήστε την ήσυχη! Υπάρχει λόγος»

Κέιτ Μίντλετον: Όσα είπε ο θείος της για τις φήμες γύρω από την απουσία της

Πριν δύο 24ωρα ο θείος της Κέιτ Μίντλετον πέρασε το κατώφλι του «Celebrity Big Brother» και άρχισε σιγά σιγά να μιλά για την βασιλική οικογένεια.

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, προς μεγάλη τέρψη των υπευθύνων του ριάλιτι που αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν στο σόου, καθώς σύμφωνα με πολλούς, δεν κρατάει το στόμα του κλειστό, άρχισε τις αποκαλύψεις. Ή μάλλον καλύτερα, τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο θείος της Κέιτ Μίντλετον (αδερφός της μητέρας της Κάρολ) κατήγγειλε τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της ανιψιάς του, τονίζοντας πως «θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχει λόγος που δεν μιλάνε γι’ αυτό» ανέφερε η Mirror.

Και πρόσθεσε: «Της δίνουν λίγο χώρο. Απλά πιστεύω ότι είναι θεμελιωδώς λάθος και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον, θα σκεφτόντουσαν να τους δώσουν λίγο χώρο. Αλλά επειδή η Κέιτ είναι η Κέιτ, κάνει τόσο καταπληκτική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Είναι το νούμερο ένα βασιλικό πρόσωπο για κάποιο λόγο και απλά ικετεύω τον κόσμο να της δώσει λόγο χώρο».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι οι Κέιμπριτζ αλλάζουν τη δυναμική και γίνονται πιο οικογενειοκεντρικοί. Έχουν καθήκον και είναι προνόμιο να έχουν τους ρόλους που έχουν, αλλά πρώτα από όλα έρχεται η οικογένεια.

Πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Βάζεις τη δική σου μάσκα οξυγόνου πριν φροντίσεις τους άλλους. ‘Κέιτ, να γίνεις καλά, σ’ αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε ξαναδούμε’. Αυτό κάνουμε σε οποιονδήποτε άλλον, γιατί όχι και σε αυτήν;».

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτικό κλινική του Λονδίνου στις 17 Ιανουαρίου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της και το είδος της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία βασιλική εκδήλωση από τότε που παρακολούθησε την λειτουργία στο Σάντριγχαμ ανήμερα των Χριστουγέννων, αν και το ΤΜΖ δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε ένα αυτοκίνητο με την μητέρα της στο Γουίνδσορ προχθές, προκαλώντας πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ωστόσο να πιστεύουν πως δεν ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, ο οποίος κάποτε λέγεται ότι είχε περιουσία περίπου 30 εκατομμυρίων λιρών, πιστεύεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει κρατηθεί σε απόσταση από τους Μίντλετον. Και αυτό παρά το γεγονός ότι παραβρέθηκε στο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ το 2011 και στη συνέχεια στο γάμο της Πίππα Μίντλετον το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εμφάνισή του στο ριάλιτι Celebrity Big Brother έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στη βασιλική οικογένεια, με τους βασιλικούς εμπειρογνώμονες να φοβούνται ότι «είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται» και πως «θα προσθέσει ένα επιπλέον άγχος στην Κέιτ Μίντλετον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.