ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξέχασε να αλλάξει λάδια αυτοκινήτου κάνοντας 100.000 χλμ – Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα (βίντεο)

Δείτε τι συνέβη

Ξέχασε να αλλάξει λάδια αυτοκινήτου κάνοντας 100.000 χλμ – Δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα (βίντεο)

Έχασε τα λόγια του μηχανικός αυτοκινήτων μόλις είδε τη μηχανή του οχήματος ενός πελάτη, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν είχε κάνει σέρβις από τότε που αγόρασε το όχημα και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα.

Το λάδι στη μηχανή είναι το άλφα και το ωμέγα για το αυτοκίνητο, με τους ιδιοκτήτες να έχουν κατά νου την αλλαγή τους σε κάθε σέρβις, αλλιώς μπορεί αν επιφέρει σοβαρές ζημιές στη μηχανή.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι είναι και οι καθ΄ύλην αρμόδιοι, θέτουν ένα χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή του συγκεκριμένου ιδιαίτερα σημαντικού υγρού.

Σημειώνεται άλλωστε ότι τα λιπαντικά χάνουν τις ιδιότητές τους, και ως εκ τούτου δεν επιτελούν σωστά το έργο τους που είναι η ψύξη του κινητήρα και ο περιορισμός των τριβών.

O οδηγός ενός αυτοκινήτου που επισκέφτηκε το συνεργείο μετά την εμφάνιση της προειδοποιητικής λυχνίας βλάβης στον κινητήρα, είναι μια περίπτωση ιδιοκτήτη που δυστυχώς δεν δίνει ιδιαίτερη βάση σε τέτοια ζητήματα και το πλήρωσε ακριβά.

Όπως αποδείχθηκε, το πρόβλημα αφορούσε στον μηχανισμό ενεργοποίησης του συστήματος μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων.

Σύντομα ο μηχανικός που διέγνωσε τη βλάβη διαπίστωσε ότι το λάδι του κινητήρα είχε να αλλαχθεί σχεδόν για 100.000 χλμ, 60.000 μίλια για την ακρίβεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο το λάδι είχε απωλέσει την υγρή υπόστασή του και είχε μετατραπεί σε μια παχύρρευστη μαύρη μάζα που ήταν κολλώδης και δύσοσμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.