ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μνημόσυνο για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο στη Βρετανία

Δεν θα παραστεί ο Βασιλιάς Κάρολος

Μνημόσυνο για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο στη Βρετανία

Επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, παρουσία της βασίλισσας Καμίλας και όχι του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, θα τελεστεί στη Βρετανία την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023, θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου.

Της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα ηγείται στην τελετή η Βασίλισσα Καμίλα, συνοδευόμενη κι από άλλα μέλη, ενώ παρούσα θα είναι ασφαλώς η οικογένεια του εκλιπόντος, με την ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να αναφέρει τη σύζυγό του Άννα-Μαρία και τον πρωτότοκο γιο του Παύλο.

Της λειτουργίας θα χοροστατήσει ο ηγούμενος του Ουίνδσορ Αιδεσιμότατος Δρ. Κρίστοφερ Κόκσγουορθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τέλεσε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο στο Τατόι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.