ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μονακό: Παρκαδόρος τράκαρε μια LaFerrari αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ σε σταθμευμένα μηχανάκια (βίντεο)

Καλό είναι αυτά να μη γίνονται...

Μονακό: Παρκαδόρος τράκαρε μια LaFerrari αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ σε σταθμευμένα μηχανάκια (βίντεο)

Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε από τον YouTuber GE Supercars και αρχικά δείχνει τον παρκαδόρο (με το πρόσωπό του θολό), να παρκάρει το υβριδικό υπεραυτοκίνητο των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην άκρη του δρόμου κοντά σε μια διάβαση πεζών.

Αρχικά, όλα φαίνονται καλά και ο παρκαδόρος τελικά βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο. Μπορούμε να ακούσουμε ότι ο κινητήρας εξακολουθεί να λειτουργεί και λίγες στιγμές αργότερα, η LaFerrari αρχίζει να επιταχύνει προς τα εμπρός. Ο παρκαδόρος μπαίνει ξανά απελπισμένος πίσω στο αυτοκίνητο και πατά το φρένο, αλλά η Ferrari χτυπά πάνω σε σκούτερ που ήταν σταθμευμένα μπροστά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον παρκαδόρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της Ferrari είδε την σκηνή και φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ηλίθιος», προτού πει στον παρκαδόρο να «φύγει». Τα πλάνα που τραβήχτηκαν μετά τη σύγκρουση δείχνουν ότι κατάφερε να αποφύγει τις σοβαρές ζημιές, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μερικές (ακριβές) επισκευές για να γίνει όπως ήταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.