ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Τραμπ: «Θα συλληφθώ περήφανα αύριο στη Τζόρτζια γιατί αγωνίστηκα για την εκλογική ακεραιότητα»

«Ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ»

Ν.Τραμπ: «Θα συλληφθώ περήφανα αύριο στη Τζόρτζια γιατί αγωνίστηκα για την εκλογική ακεραιότητα»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει περήφανος για την επικείμενη σύλληψή του στη Πολιτεία της Τζόρτζια, μετά τις κατηγορίες για απόπειρα ανατροπής τους εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές του 2020. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ και οι 18 συγκατηγορούμενοι του κατηγορούνται για συνωμοσία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών, μετά από ένα πρωτοφανή κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει η τωρινή κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Όπως ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -Truth Social- «κανείς ποτέ δεν αγωνίστηκε για την εκλογική ακεραιότητα όπως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ».

«Επειδή το έκανα αυτό, θα συλληφθώ περήφανα αύριο το απόγευμα στη Τζόρτζια. Ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ!!!».

Ο Τραμπ θα παραδοθεί αύριο στη φυλακή της κομητείας Φούλτον στην Ατλάντα.

Τη Δευτέρα, η εγγύηση του 77χρονου ορίστηκε σε 200.000 δολάρια και διατάχθηκε να μην στέλνει απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι τέσσερις από τους κατηγορούμενους έχουν ήδη παραδοθεί στις αρχές στη Τζόρτζια πριν από την προθεσμία της Παρασκευής το μεσημέρι.

Πάει να παραδοθεί ο Τζουλιάνι 

Σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δεξί χέρι του Ντόναλτ Τραμπ επί προεδρίας του, ο Ρούντι Τζουλιάνι, ταξιδεύει προς την Πολιτεία της Τζόρτζια προκειμένου να παραδοθεί.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Τζουλιάνι πάει στην φυλακή της Τζόρτζια ώστε να παραδοθεί για την υπόθεση απάτης στις προεδρικές εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή έστειλε μήνυμα στους φίλους του, Ρεπουμπλικανούς, λέγοντας τους πως «οι εχθροί θα έρθουν και για σας». 

Ο Τζουλιάνι είναι αντιμέτωπος με 13 κατηγορίες για την προσπάθεια που έκαναν να αμφισβητήσουν και να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τζόρτζια.

«Νιώθω πολύ καλά γιατί με την κίνησή μου υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των Αμερικανών, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια ως νομικός. Είμαι ο ίδιος Ρούντι Τζουλιάνι πως ως δήμαρχος της Νέας Υόρκης, διέλυσα την μαφία και έκανα την πόλη την πιο ασφαλή στη χώρα» είπε στους δημοσιογράφους από τη Νέα Υόρκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Τζόρτζια.

«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να αποδείξεις πως είσαι αθώος και πόσες να αποδειχθεί ότι λένε ψέματα για σένα. Η αλήθεια είναι ότι οι εχθροί του έθνους μας, καταστρέφουν τα δικαιώματά μας» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Τώρα, άσχετα με το αν συμπαθείτε ή όχι τον Ντόναλντ Τραμπ, επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω. Ερχονται και για σας. Όταν οι πολιτικοί άνεμοι… αλλάξουν, όπως κάνουν πάντα, ας προσευχηθούμε οι Ρεπουμπλικάνοι να είναι πιο ειλικρινείς, πιο αξιόπιστοι και πιο Αμερικανοί από αυτούς τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι αυτής της κυβέρνησης». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.