ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Υόρκη: Διαδηλωτές κατέλαβαν σταθμό του Μετρό διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του Τζόρνταν Νίλι

Σταμάτησαν συρμούς του Μετρό

Νέα Υόρκη: Διαδηλωτές κατέλαβαν σταθμό του Μετρό διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του Τζόρνταν Νίλι

Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Νέα Υόρκη ζητώντας να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του πρώην πεζοναύτη που προκάλεσε το θάνατο  με κεφαλοκλείδωμα  σε έναν συνεπιβάτη του σε συρμό του μετρό τον Jordan Neely.

Διαδηλωτές  κατέλαβαν μια πολυσύχναστη στάση του μετρό του Μανχάταν το Σάββατο – με μερικούς από αυτούς να πηδούν στις γραμμές κοντά στην ηλεκτρισμένη τρίτη σιδηροδρομική γραμμή, σύμφωνα με την αστυνομία και βίντεο από μάρτυρες.

Ένα τρένο με προορισμό το κέντρο της πόλης που μετέφερε περίπου 450 άτομα σταμάτησε κοντά στους σταθμούς Lexington Ave. και E. 63rd St. αφού ο οδηγός  του είδε διαδηλωτές στις γραμμές, δήλωσε εκπρόσωπος του Μετρό της Νέας Υόρκης.

Ένας άντρας στάθηκε στην κορυφή της σανίδας που προστατεύει την τρίτη ράγα, η οποία μεταφέρει περίπου 600 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας – αρκετά για να σκοτώσει κάποιον σε μια στιγμή.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως ‘ «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», και «Το να είσαι φτωχός δεν είναι έγκλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.