ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Μισέλ θέλει εντός ΕΕ τα Δυτικά Βαλκάνια μέχρι το 2030: «Βρείτε τα»

«Περισσότερες μεταρρυθμίσεις, ειδικά στον τομέα του κράτους δικαίου και στον τομέα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης»

Ο Σ.Μισέλ θέλει εντός ΕΕ τα Δυτικά Βαλκάνια μέχρι το 2030: «Βρείτε τα»

«Σταθερή δέσμευση της EE είναι η προσχώρηση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στους κόλπους της», σημείωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Ο Σαρλ Μισέλ επισήμανε ταυτόχρονα ότι αναμένονται από αυτές τις χώρες «περισσότερες μεταρρυθμίσεις, ειδικά στον τομέα του κράτους δικαίου και στον τομέα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης», αλλά και η ΕΕ από την πλευρά της πρέπει να κάνει το δική της «εργασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικαφελής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επανέλαβε τον στόχο για τη διεύρυνση μέχρι το 2030. «Γνωρίζετε την προσωπική μου δέσμευση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι μέχρι το 2030. Είναι μία ξεκάθαρη φιλοδοξία και απαιτεί πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.