ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Β.Ζελένσκι ήθελε να εμφανιστεί στα βραβεία Oscars: Απορρίφθηκε το αίτημά του

Για ακόμα μία χρονιά

Ο Β.Ζελένσκι ήθελε να εμφανιστεί στα βραβεία Oscars: Απορρίφθηκε το αίτημά του

Για δεύτερη χρονιά, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε από την Ακαδημία να κάνει μια εμφάνιση στα βραβεία των Όσκαρ για να ευαισθητοποιηθεί το κοινό όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και για δεύτερη χρονιά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ζελένσκι έχει εμφανιστεί σε απονομές βραβείων, κινηματογραφικά φεστιβάλ, ακόμα και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όμως η Ακαδημία δηλώνει απρόθυμη να του προσφέρει λίγα λεπτά προβολής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, πηγές αναφέρουν ότι συνεργάτης του Ζελένσκι έκανε έκκληση στην Ακαδημία να συμπεριλάβει τον πρόεδρο στη διοργάνωση, αλλά αυτή δεν εισακούστηκε. Στο μεταξύ, η Ακαδημία αρνείται να σχολιάσει την απόφαση αυτή, μέχρι στιγμής.

Μετά από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ο Ζελένσκι έχει εμφανιστεί στα Φεστιβάλ Καννών και Βενετίας μέσω δορυφόρου. Επιπλέον, συμμετείχε στα βραβεία Γκράμι και μέσω της οθόνης, παρενέβη στην έναρξη συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Παρ’ όλα αυτά, η Ακαδημία δεν είναι ο μόνος θεσμός που απορρίπτει τον Ζελένσκι. Τον Σεπτέμβριο, η ομάδα του Ουκρανού προέδρου προσέγγισε τους διοργανωτές του φεστιβάλ στο Τορόντο για έναν σύντομο χαιρετισμό, αλλά και εκεί η εξέλιξη δεν ήταν θετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.