ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ζακ Έφρον εμφανίστηκε σε διαφήμιση με αρκούδα υπό αιχμαλωσία – Η αντίδραση της PETA (βίντεο)

«Είναι υποκριτικό να εκμεταλλεύεσαι ένα ζώο για να βοηθήσεις ένα άλλο»

Ο Ζακ Έφρον εμφανίστηκε σε διαφήμιση με αρκούδα υπό αιχμαλωσία – Η αντίδραση της PETA (βίντεο)

Η PETA κατακεραυνώνει τον Ζακ Έφρον μετά την εμφάνισή του σε διαφημιστική καμπάνια με μια αρκούδα που έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή της σε αιχμαλωσία, αναφέρει το «TMZ». 

Ο οργανισμός προτρέπει τον ηθοποιό να προσγειωθεί στη γη και να αναγνωρίσει ότι οι αρκούδες ανήκουν στις οικογένειές τους και όχι στην οθόνη, σύμφωνα με τη Ντέμπι Μέτζλερ, διευθύντρια του Ιδρύματος PETA για την ευημερία των ζώων σε αιχμαλωσία. Ο αρκούδος «Tank» γεννήθηκε σε αιχμαλωσία και τον πήραν από έναν εκτροφέα σε ηλικία μόλις 6 εβδομάδων.

Η Kodiak Cakes πραγματοποιεί μια συνεργασία με τον Ζακ Έφρον, όπου έσοδα από τα προϊόντα της θα πηγαίνουν απευθείας στο Vital Ground Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προστατεύει -μέσω των προγραμμάτων του- τους πληθυσμούς των αρκούδων γκρίζλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η PETA, ωστόσο, αντέδρασε στο διαφημιστικό σποτ λέγοντας: «Είναι υποκριτικό να εκμεταλλεύεσαι ένα ζώο για να βοηθήσεις ένα άλλο. Καμία αληθινή ομάδα προστασίας δεν θα ανάγκαζε ποτέ ζώα σε αιχμαλωσία να κάνουν κόλπα για την κάμερα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα αντίστοιχα άγρια ζώα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.