ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»

«Πρέπει να τον σταματήσουμε»

Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν δήλωσε ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2020 και έχει μετανιώσει για’ αυτό καθώς οδηγεί τις ΗΠΑ και τον πλανήτη σε έναν Γ ΠΠ.

«Τον ψήφισα, έκανα λάθος!» είπε ο Stone σε μια συνέντευξη με τον ηθοποιό Russell Brand.

 «Μπροστά μας βρίσκεται ένας πιθανός Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Αν δεν το σταματήσουμε αυτό, αυτό που κάνει ο Μπάιντεν, που τον ψήφισα, έκανα λάθος νομίζοντας ότι ήταν γέρος τώρα και θα ηρεμούσε, θα ήταν πιο ώριμος και ούτω καθεξής. Δεν το είδα καθόλου αυτό».

Ο Στόουν μίλησε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του σχολιαστή Russell Brand “Stay Free” στο Rumble.

Ο Στόουν κέρδισε διεθνή φήμη για τα ντοκιμαντέρ του, ένα από τα οποία ήταν το “Ukraine on Fire”.

Αυτό το ντοκιμαντέρ περιγράφεται στο IMDb ως μία λεπτομερή αφήγηση για την ανατροπή του Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς από ένα «πραξικόπημα» με τη βοήθεια της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών το 2014.

Ο Στόουν μίλησε για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ και πώς εξηγεί την προέλευση του τρέχοντος πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία.

“Πρέπει να εξετάσετε τους λόγους αυτού του πολέμου και όποτε το κάνετε, στους Αμερικανούς αρέσει να απλοποιούν και να λένε ότι πρόκειται για ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό είναι πολύ απλοϊκό και πολύ ασπρόμαυρο”, είπε.

«Το Ukraine on Fire, εξηγεί την προέλευση αυτού του πολέμου από το πραξικόπημα του 2014, το οποίο χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχθηκε πλήρως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν ένα πολύ βαθύ σχέδιο διείσδυσης στη Ρωσική Ομοσπονδία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.