ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πακιστάν: Σε έξαρση οι μολυσματικές ασθένειες μετά τις φονικές πλημμύρες

Στις πλημμυρισμένες περιοχές έχουν εμφανιστεί νόσοι όπως η ελονοσία

Πακιστάν: Σε έξαρση οι μολυσματικές ασθένειες μετά τις φονικές πλημμύρες

Ξεπερνούν τις 90.000 οι άνθρωποι που έλαβαν θεραπεία για ασθένειες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να εξαπλώνονται μετά τις φονικές πλημμύρες στο Πακιστάν.

Περισσότεροι από 90.000 άνθρωποι έλαβαν θεραπεία για μολυσματικές και υδατογενείς νόσους μέσα σε μια ημέρα στις περιοχές του νότιου Πακιστάν που επλήγησαν από τις πλημμύρες, όπως έγινε σήμερα γνωστό από κυβερνητικά στοιχεία, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες ξεπέρασε τους 1.500.

Στις πλημμυρισμένες περιοχές έχουν εμφανιστεί νόσοι περιλαμβανομένης της ελονοσίας, του Δάγκειου πυρετού, διάρροιας και δερματολογικών παθήσεων, σύμφωνα με μια έκθεση της επαρχιακής κυβέρνησης του Σινδ στο νότιο Πακιστάν, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα ελονοσίας, διάρροιας, δερματολογικών παθήσεων

Η έκθεση επιβεβαιώνει 588 κρούσματα ελονοσίας με άλλα 10.604 ύποπτα πέραν των 17.977 κρουσμάτων διάρροιας και των 20.064 κρουσμάτων δερματολογικών παθήσεων που ανακοινώθηκαν χθες, Πέμπτη.

Συνολικά 2,3 εκατομμύρια ασθενείς έχουν λάβει θεραπεία από την 1η Ιουλίου σε κινητά νοσοκομεία και νοσοκομεία εκστρατείας που στήθηκαν στην πλημμυρισμένη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.