ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παρίσι: Καλοντυμένοι ληστές «σήκωσαν» υπό την απειλή όπλου κοσμήματα αξίας 15.000.000 ευρώ

«Μόλις είχαν αρκετά κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίτροχα κοντά στο σημείο»

Παρίσι: Καλοντυμένοι ληστές «σήκωσαν» υπό την απειλή όπλου κοσμήματα αξίας 15.000.000 ευρώ

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν μέρα μεσημέρι στο γνωστό κοσμηματοπωλείο Piaget στο Παρίσι και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν κοσμήματα αξίας 15.000.000 ευρώ.

Οι δράστες ήταν υπεράνω πάσης υποψίας και βγαλμένοι από… χολιγουντιανή υπερπαραγωγή! Σύμφωνα με τις Αρχές, δύο άνδρες με κοστούμια και μία γυναίκα με φόρεμα έπιασαν μέλη του προσωπικού κραδαίνοντας όπλο με σιγαστήρα στην κάννη και παρότι το κατάστημα είχε μέσα πελάτες, όλα έγιναν σε χρόνο-ρεκόρ, πριν καλά καλά καταλάβουν τι είχε συμβεί.

«Μπήκαν ήρεμα στο κατάστημα Πιαζέ και στη συνέχεια απείλησαν το προσωπικό με ένα όπλο με σιγαστήρα στην κάννη. Όλοι οι υπάλληλοι οδηγήθηκαν στο πίσω μέρος του καταστήματος, εξαναγκάστηκαν να ξαπλώσουν στο έδαφος και οι ληστές ακολούθως ανάγκασαν ένα μέλος του προσωπικού να ανοίξει τα παράθυρα της βιτρίνας και μία κρύπτη όπου φυλάσσονταν μερικά από τα πιο ακριβά κομμάτια.

«Μόλις είχαν αρκετά κοσμήματα, οι επιδρομείς τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια και στη συνέχεια πιθανότατα επιβιβάστηκαν σε δίτροχα κοντά στο σημείο», είπαν πηγές που επικαλούνται τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Η πηγή είπε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στην επιδρομή και η αξία των αντικειμένων που εκλάπησαν ανέρχεται σε «15 εκατομμύρια ευρώ».

Η εισαγγελία του Παρισιού διεξάγει έρευνα για «ένοπλη ληστεία από συμμορία» και «απαγωγή».

Το κοσμηματοπωλείο Πιαζέ (Ελβετός ωρολογοποιός και κοσμηματοπώλης πολυτελείας) ιδρύθηκε το 1874 από τον Ζορζ Πιαζέ στο χωριό La Côte-aux-Fées, στα βουνά Jura.

Τα ρολόγια της, καθώς και άλλα είδη πολυτελείας, φέρουν τιμές που μπορεί να φτάσουν τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η εταιρεία είναι θυγατρική του ομίλου Richemont, ο οποίος διαθέτει επίσης πολλές άλλες εταιρείες ειδών πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένων των Cartier, Baume and Mercier, Chloe και Van Cleef and Arpels.

Η επιδρομή είναι η τελευταία μιας μεγάλης σειράς που πραγματοποιήθηκε από εγκληματίες στο κέντρο του Παρισιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάρτιο, ληστές έκλεψαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ από ένα κοντινό κατάστημα Bulgari, δίπλα στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.