ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πολωνία: Πολεμικό Μουσείο καλεί τους επισκέπτες να μην κάνουν σεξ στους χώρους του

Τα αφεντικά του μουσείου χρειάστηκε να εγκαταστήσουν κάμερες

Πολωνία: Πολεμικό Μουσείο καλεί τους επισκέπτες να μην κάνουν σεξ στους χώρους του

Αρκετά ζευγάρια έχουν… πιαστεί στα πράσα στο Πολεμικό Μουσείο Fort Gerharda στη μικρή πόλη Σβινόουστσιε, στην Πολωνία. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους υπεύθυνους του Μουσείου να εγκαταστήσουν κάμερες ασφαλείας, ώστε να μειωθούν τα περιστατικά καλώντας παράλληλα τους επισκέπτες στα social media.

Το μουσείο άνοιξε στο κοινό το 2010 για να αφηγηθεί την ιστορία 300 χρόνων πολέμου στα βόρεια σύνορα της Πολωνίας, ωστόσο οι υπεύθυνοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει.

Τα αφεντικά του μουσείου χρειάστηκε να εγκαταστήσουν κάμερες για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τους ανθρώπους που αναζητούσαν ένα ήσυχο μέρος για να… απολαύσουν το μουσείο.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, είπαν ότι κατανοούν ότι οι εκθέσεις μπορεί να προκαλέσουν στους πελάτες «ρίγη και ενθουσιασμό», αλλά έκαναν έκκληση σε όσους «βράζει το αίμα τους» να είναι πιο ήρεμοι.

Η ανάρτηση προειδοποίησε με χιούμορ ότι το μουσείο δεν είναι κατάλληλος χώρος για την «τέχνη της αγάπης», προσθέτοντας ότι τα εκθέματα προέρχονται από μια πιο… «συντηρητική και ορθόδοξη» εποχή και τέτοιες σκηνές τους προκαλούν «δυσφορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισαν επίσης, ότι η παρακολούθηση του μουσείου πρόσφατα εξοπλίστηκε με κάμερες πολύ καλής ποιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.