ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Χάρι: Η επίσκεψή του στη Βρετανία διήρκεσε μόλις 48 ώρες – Επιστρέφει εκτάκτως στο Λος Άντζελες

Επισκέφθηκε τον πατέρα του αμέσως μετά την διάγνωση με καρκίνο

Πρίγκιπας Χάρι: Η επίσκεψή του στη Βρετανία διήρκεσε μόλις 48 ώρες – Επιστρέφει εκτάκτως στο Λος Άντζελες

Ο πρίγκιπας Χάρι διέσχισε περισσότερα από 5.000 μίλια χθες για να φθάσει στην Βρετανία και να συναντήσει τον καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ωστόσο η επίσκεψη του δεν κράτησε πολύ.

Ο λόγος για τον αποστάτη των ανακτόρων, πρίγκιπα Χάρι ο οποίος επισκέφθηκε την γενέτηρά του για να δει τον βασιλιά Κάρολο σε μια συνάντηση η οποία διήρκεσε λίγο περισσότερο από μισή ώρα και ήταν η πρώτη ανάμεσα σε πατέρα και γιο εδώ και 16 μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο αναπληρωματικός του Μπάκιγχαμ πετάει ήδη για το Λος Άντζελες και δεν παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Χάρι πρόκειται να ταξιδέψει με τη Μέγκαν στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Βανκούβερ.

Ο 39χρονος Δούκας του Σάσεξ προσγειώθηκε στο Χίθροου την ώρα του μεσημεριανού γεύματος μετά από μια ολονύχτικα πτήση διάρκειας δέκα και πλέον ωρών. Έφτασε εσπευσμένα στο Λονδίνο, ενώ ο 75χρονος Κάρολος, καθυστέρησε μια προγραμματισμένη πτήση με ελικόπτερο στο Σάντριγχαμ για να συναντηθούν.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ο Κάρολος κράτησε το ελικόπτερο του σε αναμονή για να μπορέσει να υποδεχθεί προσωπικά τον Χάρι στο σπίτι του στο Λονδίνο, το Clarence House. Ένας φίλος που είδε το μονάρχη είπε: «Αν δεν ήξερες ότι υπήρχε κάτι κακό , δεν θα το καταλάβαινες».

Μια άλλη πηγή του Παλατιού είπε ότι ο Βασιλιάς ήταν «στη συνήθη καλή του φόρμα, απλώς απογοητευμένος που η κατάστασή του επηρέασε όχι μόνο τα δικά του σχέδια αλλά και τους άλλους».

Ο Βασιλιάς πήρε μια «σημαντική» απόφαση να καθυστερήσει τα ταξιδιωτικά του σχέδια μετά τη χειρονομία του γιου του να κάνει το διατλαντικό ταξίδι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συνάντησή τους πιστεύεται ότι διήρκεσε λίγο περισσότερο από μισή ώρα, με τον Χάρι και τη συνοδεία του να εγκαταλείπουν τον οίκο Clarence περίπου 45 λεπτά μετά την άφιξή τους.

Ήταν η πρώτη φορά που ο αυτοεξόριστος δούκας του Σάσεξ και ο Κάρολος συναντήθηκαν ιδιωτικά από τότε που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, τον Σεπτέμβριο του 2022, αν και είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Κάρολος φαινόταν χαρούμενος που είδε το γιο του, ενώ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά από τότε που το Παλάτι ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου.

Εμφανίστηκε χαμογελαστός δίπλα στην Καμίλα στο πίσω μέρος της Bentley, καθώς κουνούσαν το χέρι στα πλήθη στο σύντομο ταξίδι μεταξύ του οίκου Clarence και του Μπάκιγχαμ.

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα τελικά πήραν το ελικόπτερο τους από τους κήπους του Παλατιού μια ώρα αργότερα από το προγραμματισμένο.

Πηγές του παλατιού λένε ότι θα περάσει χρόνο στις κατοικίες του και θα επιστρέψει στο Λονδίνο για συναντήσεις, περιορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θεραπείες για τον καρκίνο.

«Ο Κάρολος τηρεί πάντα ένα σφιχτό πρόγραμμα και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο να φύγει από το Λονδίνο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει στο Νόρφολκ.

Είναι πολύ σχολαστικός όσον αφορά στο χρόνο και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι καθυστέρησε την πτήση λόγω της επίσκεψης του Χάρι» είπε καλά πληροφορημένη πηγή.

Η Sun τονίζει οτι δεν υπάρχουν σχέδια για να περάσει ο Χάρι χρόνο με τον Βασιλιά στο Σάντριγχαμ. Χθες βράδυ ο πρίγκιπας δεν έμεινε σε κανένα παλάτι και πιθανότατα έκανε κράτηση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Μετά την έξωση των Σάσεξ από το Frogmore Cottage το περασμένο καλοκαίρι, ο πρίγκιπας δεν έχει βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτός ίσως είναι και ένας λόγος που δεν πρόκειται να περάσει πολύ καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιστρέφοντας σύντομα στο σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου παρέμειναν η Μέγκαν και τα παιδιά τους Άρτσι τεσσάρων ετών και Λίλιμπετ, δύο ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρι είχε διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να επισκεφτεί τον πατέρα του αυτή την εβδομάδα, αφού ο Βασιλιάς του τηλεφώνησε με τα νέα για τη διάγνωση σοκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.