ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Χάρι: Στρίπερ απειλεί να δημοσιοποιήσει γυμνές του φωτογραφίες στο Only Fans

Ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας το 2012

Πρίγκιπας Χάρι: Στρίπερ απειλεί να δημοσιοποιήσει γυμνές του φωτογραφίες στο Only Fans

Με νέα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος ο πρίγκιπας Χάρι, αφού μία πρώην στρίπερ, που ισχυρίζεται ότι τον φίλησε σε βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας το 2012, απειλεί να διαρρεύσει ολόγυμνες φωτογραφίες του στην πλατφόρμα OnlyFans.

Η 52χρονη, σήμερα, Κάρι Ρουαγιάλ δηλώνει ότι φίλησε τον πρίγκιπα σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn, ενώ έχει στην κατοχή της φωτογραφίες, όπου ο δούκας του Σάσσεξ δεν φορά ρούχα.

«Έχω μερικές ωραίες φωτογραφίες του που είναι ολόγυμνος. Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ. Έχω φωτογραφίες από την πισίνα πριν από εκείνη την νύχτα και φωτογραφίες του Χάρι ολόγυμνου. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές», ισχυρίζεται η στρίπερ.

Και συμπληρώνει: «Είμαι λίγο θυμωμένη που με έχει ‘’κουκουλώσει’’ στο βιβλίο του. Του ξέφυγαν πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα. Εκπλήσσομαι που θυμάται το όνομα οποιουδήποτε γιατί ήταν αρκετά μεθυσμένος, αλλά θα μπορούσε να μιλήσει για τα λίγα πράγματα που συνέβησαν μεταξύ μας. Αυτό του ξέφυγε εντελώς».

Όταν έβγαλε σε δημοπρασία εσώρουχό του
Υπενθυμίζεται ότι η Κάρι Ρουαγιάλ είναι η στρίπερ που τον Αύγουστο του 2022 έβγαλε στο σφυρί εσώρουχο, που φέρεται να ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι.

Κατά τα λεγόμενά της, ο δούκας του Σάσσεξ εμφανίστηκε γυμνός στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν, με μία στέκα μπιλιάρδου τον Αύγουστο του 2012.

Μάλιστα, ο Χάρι τραγούδησε το «Beat It» του Μάικλ Τζάκσον και χρησιμοποίησε ένα γάντι για να καλύψει τα γεννητικά όργανα του.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο Χάρι της έδωσε το σκισμένο εσώρουχο του ως ενθύμιο, καθώς έφευγε από το ξέφρενο πάρτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν έκανε πάρτι στο Λας Βέγκας, όλοι λάτρευαν αυτόν και την αίσθηση της διασκέδασης του. Τουλάχιστον αυτό το εσώρουχο είναι μια υπενθύμιση του πώς ήταν κάποτε… όταν ο Χάρι ήταν ο πρίγκιπας της διασκέδασης», δήλωσε η χορεύτρια και σημείωσε πως διοργάνωσε τη δημοπρασία «για να του θυμίσω τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που ο γάμος του με τη σύζυγό του Μέγκαν έχει θέσει πλέον υπό περιορισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.