ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Για ποιο λόγο δήλωνε ένα χρόνο μεγαλύτερη από ό,τι ήταν – Το συμβόλαιο που αποκάλυψε το μυστικό της

Το έγγραφο αποκαλύφθηκε γιατί πρόκειται να βγει σε δημοπρασία

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Για ποιο λόγο δήλωνε ένα χρόνο μεγαλύτερη από ό,τι ήταν – Το συμβόλαιο που αποκάλυψε το μυστικό της

Στη δημοσιότητα έρχεται ύστερα από δεκαετίες ένα συμβόλαιο που δείχνει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δηλώσει ψεύτικο έτος γέννησης στην πρώτη εργασία της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω αίτηση είχε συμπληρωθεί από την ίδια με έτος γέννησης το 1960 αντί για το 1961 που ήταν το πραγματικό. Έτσι, θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Το συμβόλαιο προέρχεται από την ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, το έγγραφο αποκαλύφθηκε γιατί πρόκειται να βγει σε δημοπρασία και ειδικοί παρατήρησαν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημοπράτης Andrew Stowe εξηγώντας το λάθος στο συμβόλαιο, δήλωσε πως «πάντα έλεγαν στον πελάτη ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να εξασφαλίσει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.