ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προ των πυλών συνάντηση Β.Ζελένσκι-ΔΝΤ για την εκταμίευση 15,6 δισ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος θα συναντηθεί με την Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα στην Ουάσινγκτον

Προ των πυλών συνάντηση Β.Ζελένσκι-ΔΝΤ για την εκταμίευση 15,6 δισ. δολαρίων

Το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) φαίνεται να είναι έτοιμο να αποδεσμεύσει περισσότερα κεφάλαια από το δανειακό πρόγραμμα της Ουκρανίας, ύψους 15,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του ΔΝΤ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σήμερα (11.12.2023) στην Ουάσινγκτον.

Ένας εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι η Γκεοργκίεβα θα συναντήσει τον Ζελένσκι σήμερα, αλλά δεν ανέφερε πότε θα γίνει η συνεδρίαση.

Άγνωστο παραμένει και το χρονικό πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για τη δεύτερη επανεξέταση του δανείου της χώρας στο πλαίσιο της διευρυμένης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Ζελένσκι με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και κορυφαίους αξιωματούχους του Κογκρέσου ενώ θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.