ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που 9χρονη δέχεται άγρια επίθεση αγέλης αδέσποτων

Τα τρία από τα τέσσερα σκυλιά δάγκωσαν το κορίτσι στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια και το κορμί

Ρωσία: Βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που 9χρονη δέχεται άγρια επίθεση αγέλης αδέσποτων

Τρομακτικές στιγμές πέρασε μια 9χρονη στη Ρωσία όταν δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Στο βίντεο από την επίθεση φαίνεται το κορίτσι να προσπαθεί να παίξει με τα σκυλιά όταν ξαφνικά τα τρία από αυτά της επιτίθενται χωρίς προφανή αιτία.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα σκυλιά δάγκωσαν το κορίτσι στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια και το κορμί με την 9χρονη Ντάσα να γλιτώνει τα χειρότερα επειδή φορούσε χοντρό μπουφάν καθώς στην περιοχή Νόβι Ουρενγκόι όπου συνέβη η επίθεση η θερμοκρασία ήταν στους -22 βαθμούς Κελσίου.

Η επίθεση που κράτησε περίπου ένα λεπτό πήρε τέλος μετά από παρέμβαση ενός περαστικού που έτρεξε να βοηθήσει την κορίτσι.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Ντάσα παραμένει στο νοσοκομείο με αρκετά τραύματα με την ίδια να είναι σοκαρισμένη και να κλαίει συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δηλώσεις της τόνισε ότι «το κορίτσι πλησίασε τα σκυλιά με καλές προθέσεις. Οι γονείς θα πρέπει να μάθουν στα παιδιά ότι δεν είναι καλή ιδέα να προσεγγίζουν αδέσποτα ειδικά όταν αυτά είναι σε αγέλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.