ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεισμός στην Τουρκία: Έγκυος γέννησε κάτω από τα συντρίμμια στη Συρία (βίντεο)

Εκείνη δεν επέζησε αλλά σώθηκε το μωρό

Σεισμός στην Τουρκία: Έγκυος γέννησε κάτω από τα συντρίμμια στη Συρία (βίντεο)

Ο σεισμός στην Τουρκία άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς καθώς τα σωστικά συνεργεία – ανάμεσα τους και Έλληνες διασώστες – δίνουν υπέρανθρωπο αγώνα για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων κάτω από τα συντρίμμια.

Μια συγκλονιστική ιστορία καταγράφηκε στο Χαλέπι της Συρίας, χώρας που επίσης επλήγη βαρύτατα από τον σεισμό στην Τουρκία, με μια έγκυο γυναίκα να εγκλωβίζεται κάτω από τα συντρίμμια του κτηρίου στο οποίο έμενε.

Όπως μετέφερε χρήστης του Twitter δημοσιεύοντας και τα σχετικά βίντεο η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, γέννησε ενώ ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια.

Οι διασώστες, όμως, που κατάφεραν να την προσεγγίσουν μετά από τιτάνια προσπάθεια, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, όμως, όπως διαπιστώθηκε το νεογέννητο εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ζωντανό αποδεικνύοντας τη δύναμη της ζωής έναντι του θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.