ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληρή επίθεση Ν.Τραμπ στο πολιτικό κατεστημένο: «Οι κακοποιοί και οι τύραννοι έχουν αφυπνίσει έναν κοιμισμένο γίγαντα»

Παράλογες και καταστροφικές οι πολιτικές των Δημοκρατικών

Σκληρή επίθεση Ν.Τραμπ στο πολιτικό κατεστημένο: «Οι κακοποιοί και οι τύραννοι έχουν αφυπνίσει έναν κοιμισμένο γίγαντα»

«Οι κακοποιοί και οι τύραννοι» που επιτίθενται στο κίνημα MAGA (Make America Great Again) έχουν αφυπνίσει έναν «κοιμισμένο γίγαντα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του Save America στο Youngstown του Οχάιο.

«Δεν έχουν ιδέα για τον κοιμισμένο γίγαντα που ξύπνησαν», σημείωσε.

«Ο αμερικανικός λαός δεν θα δεχτεί ποτέ τη διαφθορά και την καταστροφή της αγαπημένης μας χώρας και αυτό θέλει να κάνει», πρόσθεσε.

Οι πολιτικές των Δημοκρατικών είναι «παράλογες», πρόσθεσε, αλλά στις 8 Νοεμβρίου, «θα ψηφίσουμε σε αριθμούς ρεκόρ και θα στείλουμε σε αυτούς τους τρελούς αριστερούς ένα μήνυμα: Δεν μπορούν να ακυρώσουν, να σιωπήσουν ή να αγνοήσουν … όλες οι καταχρήσεις, όλες οι συκοφαντίες και όλες οι επιθέσεις δεν θα μας αποτρέψουν. Θα μας κάνουν μόνο πιο δυνατούς, πολύ πιο δυνατούς.

Επισήμανε ότι οι Δημοκρατικοί κατασκόπευαν την πρώτη του εκστρατεία, αλλά «κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει τίποτα γι’ αυτό».

Άρρωστο το πολιτικό κατεστημένο

«Ό,τι κι αν μου προσάψει το άρρωστο και διαταραγμένο πολιτικό μας κατεστημένο, ό,τι κι αν μου κάνουν, θα υπομείνω το μαρτύριο και την καταπίεσή τους και θα το κάνω πολύ πρόθυμα.

Δεν θα με κάνουν ποτέ να σταματήσω να αγωνίζομαι για τον αμερικανικό λαό.

Και δεν θα παραιτηθώ ποτέ γιατί διακυβεύεται η μοίρα της χώρας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους Δημοκρατικούς, υπογράμμισε, πως «βλέπουν 75 εκατομμύρια Αμερικανούς ως εχθρούς που πρέπει να καταπιεστούν».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.