ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σκυλάκια στην Αλάσκα παίρνουν… το λεωφορείο και γίνονται viral (βίντεο)

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 9 εκατ. προβολές στο TikTok

Σκυλάκια στην Αλάσκα παίρνουν… το λεωφορείο και γίνονται viral (βίντεο)

Ένα βίντεο με σκυλιά να επιβιβάζονται και να κάθονται σε ένα λεωφορείο έχει γίνει viral στο TikTok και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Οι αξιαγάπητοι σκύλοι μοιάζουν με παιδιά ή ακόμη και ενηλίκους που παίρνουν το λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους.

Ο Lee Thompson και η σύζυγός του, Mo έχουν φτιάξει το account «Mo Mountain Mutts» στο TikTok και το Instagram και έχουν χιλιάδες followers.

Η Mo έβγαζε βόλτα σκυλιά, αλλά τα βίντεο της άρχισαν να έχουν μεγάλη επιτυχία στο Διαδίκτυο και να γίνονται viral.

Μάλιστα, το βίντεο με τα αξιολάτρευτα τετράποδα να μπαίνουν στο λεωφορείο και να κάθονται σαν άνθρωποι έχει ξεπεράσει τις 9 εκατ. προβολές στο TikTok.

«Μπαίνουν στο λεωφορείο και κάθονται στη θέση τους και το Διαδίκτυο μόλις τα έχασε»!

Το λεωφορείο που αγόρασε το ζευγάρι παίρνει τα σκυλάκια και τα πηγαίνει για βόλτες, πεζοπορίες και κολύμπι στην πόλη Skagway της Αλάσκα.

Αφού τα σκυλιά τρέξουν και παίξουν με την καρδιά τους, οι Thompson τα φορτώνουν πίσω στο λεωφορείο για το ταξίδι της επιστροφής!

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

@mo_mountain_mutts You guys asked to see the dogs getting on the bus #foryou #dogs #puppybus #alaska ♬ original sound – Mo_Mountain_Mutts

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.