ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ταϊλάνδη: «Νεκρή» γυναίκα «ξύπνησε» την ώρα που πήγαινε στην… κηδεία της (βίντεο)

Οι γιατροί έδωσαν ως αιτία θανάτου την άνιση μάχη με τον καρκίνο του ήπατος

Ταϊλάνδη: «Νεκρή» γυναίκα «ξύπνησε» την ώρα που πήγαινε στην… κηδεία της (βίντεο)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους οι συγγενείς μίας 49χρονης γυναίκας στην Ταϊλάνδη, όταν ξύπνησε μέσα από το φέρετρό της, την ώρα που βρισκόταν καθ’ οδόν για την κηδεία της.

Οι γιατροί έδωσαν ως αιτία θανάτου την άνιση μάχη με τον καρκίνο του ήπατος.

Η οικογένεια ακολούθησε τη βουδιστική παράδοση για αποτέφρωση και αμέσως ετοιμάστηκε για την κηδεία της.

Η «νεκρή» γυναίκα ξαφνικά σηκώθηκε και άνοιξε τα μάτια της την ώρα που βρισκόταν στο όχημα το οποίο την μετέφερε στον χώρο που θα τελεστεί η κηδεία της.

Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ban Dung Crown Prince Hospital. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.