ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελικόπτερο παραλίγο να συντριβεί επάνω σε φάρο στο «τέλος της γης» (Βίντεο)

Σωτήριος ο ελιγμός του πιλότου

Ελικόπτερο παραλίγο να συντριβεί επάνω σε φάρο στο «τέλος της γης» (Βίντεο)

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η βόλτα επιβατών με ελικόπτερο στο δυτικότερο κομμάτι της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα το ελικόπτερο πετούσε επάνω από τον βράχο όπου βρίσκεται ο φάρος Βιέλ στο Φινιστέρ, μάλιστα το σημείο έχει λάβει την ονομασία Φινιστερ από το «Finis» και το «Terrae» που στην κυριολεξία σημαίνει «τέλος της γης».

Όπως κατέγραψε η κάμερα το ελικόπτερο ίπταται κανονικά κοντά στον φάρο – που στέκεται σε έναν βράχο στη μέση του ωκεανού – Μετέφερε κάποιους επιβάτες που εργάζονταν στον υπο ανακαίνιση φάρο και ήταν όλοι εργαζόμενοι της εταιρίας Phares et Balises, που έχει αναλάβει το έργο.

Εντελώς ξαφνικά το ελικόπτερο άρχισε να χάνει ύψος και η ζωή όλων κρεμόταν από μια κλωστή. Και αυτό γιατί το ελικόπτερο άρχισε να πέφτει με τη μύτη, κάθετα προς τα βράχια.

Ο πιλότος με κάποιον μαγικό τρόπο τράβηξε τον μοχλό και το ελικόπτερο κατάφερε να πάρει ύψος λίγα μέτρα πριν από τη σύγκρουση που θα ήταν μοιραία. Από την ξαφνική αυτή μανούβρα σωτηρίας, ένας από τους επιβάτες τραυματίστηκε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βρέστης όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και πήρε εξιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.